Minggu, 24 Mei 2015

Lirik Lagu Nining Meida Kalankang

KALANGKANG


Mungguhi....ng dina impen...an
Geuning sakitu deudeuhnaKanyaaah nu wening bersihSatia jadi kakasih… Mungguhing dina impenanGeuning sakitu leahnaPameunteu marahmay manisTeu isin ..kaambung damis Rambut panjang nu ngarumbayDisangkeh panangan nyampayLalaunan raray tanggahRangkulan karaos pageuh Luhur pasir tepung getenPerlambang asih nu mekarKabagjaan nu duaan…..nu duaan Hanjakal ….hanjakal teuingEndah ngan ukur kalangkang…Harepan ……harepan …. diriSing nyanding jeung kanyataan