Lirik Lagu

Lirik Lagu Yayan Jatnika - Jomblo


Jomblo

Kuring
Amprok sareung hiji wanoja
Bodina aduhai luar biasa
Isukan
Mecakan arek di dodoho
Suga aya jodo
Suga aya jodo
Ka kuring nu jomblo

Reff :
Hate
Heunteu bisa di papalerkeun
Rumasa
Kagoda ku simanehna
Hanjakal
Henteu puguh saha namina
Na anjeun teh saha
Na anjeun teh saha
Bumina di mana

Ongkohna di banjaran
Cek beja di soreang
Di susul ka soreang
Aya di pangalengan
Di banjaran neng vera
Di soreang neng eva
Di pangalengan neti
Aslinamah uti

Geulis
Uulah osok ngabobodo
Ka akang
Pedah keur jomblo
Ka akang
Lieur mikiran nana
Meureun lain
Jodo na

Balik ka Reff :